BREAKING NEWS: Fiica lui Cristian Boureanu, RUPTA IN BATAIE într-un club din Bucureşti

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, a fost bătută crunt de trei tinere într-un club din Bucureşti. Fata de 17 ani a fost găsită cu capul spart şi răni pe tot corpul.

Fiica fostului politician a trecut prin clipe de coșmar sâmbătă seara, într-un club din Capitală, unde era invitată la un majorat, scrie cancan.ro.

Se pare că scandalul ar fi început în toaleta clubului, unde Ioana a dat nas în nas cu agresoarele.

Ioana a cerut voie să se spele pe mâini, dar s-a trezit, brusc, cu o palmă peste față. Și, la scurt timp, toate trei fetele care erau în baie au tăbărât pe fata fostului politician. Cu pumni şi picioare.

Bodyguarzii clubului au fost cele care au scăpat-o pe Ioana din mâinile fetelor furioase.

Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns, astfel, la Spitalul de Urgenţă cu capul spart, medicii fiind nevoiţi să-i radă o parte însemnată a părului de pe scalp pentru a o putea coase, scriu cei de la national.ro. A fost nevoie de patru copci pentru a opri sangerarea.

Se pare că bătaia a fost surprinsă şi de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum gaşca de batause o calcă in picioare pe Ioana.

Cristian Boureanu a confirmat incidentul şi a spus că, doar după ce Ioana isi va scoate certificatul medico-legal, vor depune o plangere penala si Justitia sa isi spuna cuvantul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.