BREAKING NEWS Fermă din Germania plină de români, FOCAR de coronavirus: 300 de infectați


Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă cu privire la muncitorii români din Germania. Europarlamentarul PNL a declarat, luni noapte, la Realitatea Plus, că 300 dintre muncitorii care lucrează la o fermă din Germania sunt infectați cu coronavirus și nu primesc niciun fel de asistență.

„Am o știre proastă. O știre din Germania de data asta. Este o știre pe care aș vrea s-o confirmăm cu ajutorul tău, Oreste, și al colegilor din regie. În pauza publicitară am fost sunat de către un cetățean român, era foarte speriat. În localitatea Pforzheim, lângă Stuttgart, la o fermă, un abator, unde lucrează 700 de oameni, dintre care 500 de români, au fost astă seară depistați 300 de infectați cu coronavirus. Din 700 de lucrători, 300 sunt infectați cu coronavirus.

Ei sunt cazați o parte acolo, o parte la alte hoteluri din zonă. Considerând că din acești 300, toți cei 200 care nu sunt infectați, tot mai rămân 100 de români care sunt infectați. E o situație extrem de complicată. O să încerc să iau legătura cu ambasadorul român Emil Hurezeanu”, a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție telefonică în emisiunea „Jocuri de Putere”.

Sursa: stiridiaspora.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile