Breaking News! EXPLOZIE de noi cazuri de COVID-19 în România. Ne intoarcem la restrictii?


Starea de alertă pare să nu funcționeze atât de bine în România. Potrivit ultimului bilanț, alte 320 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în România.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până astăzi, 14 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.999 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.719 au fost declarate vindecate și externate.

Până duminică, 14 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.679 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.635 au fost declarate vindecate și externate.

În ceea ce privește numărul de teste COVID-19 făcute de autorități în ultimele 24 de ore, acesta este de 7925 de victime.

Citiți și:  Papa Francisc spune că vaccinul Covid va fi obligatoriu pentru cei care își doresc să fie primiți în Împărăția Cerurilor!

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 165 de pacienți.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU