BREAKING NEWS : EXCLUS din PSD, dar a MANIPULAT Guvernul până astăzi! CINE este PERSONAJUL?


Liviu Dragnea a scăpat din vedere un infiltrat al altui partid în actuala formulă guvernamentală. Calculele politice s-au încheiat în această seară.

Marian Neacşu, actual membru al Pro România, a fost exclus din PSD pe data de 5 noiembrie, după ce fusese mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, din funcția pe care o ocupa, cea de secretar general. Neacșu a încercat să găsească tot felul de modalitățipentru a întoarce decizia Comitetului Executiv, însă totul a fost inutil.

Începutul lunii februarie l-a prins pe Marian Neacșu, după mai bine de 20 de ani, în cu totul alt partid. El s-a înscris în Pro România, de unde îl critică pe cel care a orchestrat excluderea acestuia.
Cu toate că din noiembrie până în februarie au trecut 3 luni, Neacșu a continuat să ocupe o funcție importantă, dar mai puțin cunoscută publicului. El a fost consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă în domeniul relaţiei cu Parlamentul. Premierul a decis astăzi eliberarea lui Neacșu din funcția pe care a deținut-o.

Victor Ponta a anunţat, în decursul zilei de luni, că Marian Neacşu va conduce campania la alegerile europarlamentare a partidului Pro România, potrivit RTNews.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *