BREAKING NEWS! Este PROTEST în toată țara. „PRIMUL GUVERN CARE NE SCOATE ÎN STRADĂ”

Angajații HoReCa din marile orașe ale țării au început un protest pașnic față de deciziile autorităților.

Reprezentanții restaurantelor și ai hotelurilor au ieșit în stradă și și-au încetat activitatea timp de o oră, între 17:00 și 18:00. În Centrul Vechi al Capitalei a răsunat imnul național, iar clienții au fost informați că nu vor fi serviți în intervalul protestului.

„Este primul guvern care reușește să ne scoată în stradă, este primul guvern care nu ne respectă. Este prima oară când ne confruntăm cu astfel de probleme”, a spus un patron din Mamaia Nord, la Antena 3.

Protestul fusese anunțat și are loc în marile orașe ale țării

Reprezentanţii Organizaţiei Patronale HORA au anunțat încă de ieri organizarea unui protesc paşnic, prin suspendarea activităţii. Protestul a avut loc miercuri, între orele 17.00- 18.00, şi vor participa toţi cei care lucrează în această industrie, cât şi partenerii.

„Urmare a crizei datorată pandemiei și a măsurilor restrictive instaurate de autorități, industria noastră este în prezent cea mai afectată, înregistrând un declin brusc care a dus astăzi la scăderea cifrei de afaceri cu aproximativ 70% față de primele șase luni ale anului trecut și a determinat suspendarea activității în cazul a peste 40% dintre operatori”, se arată în comunicat.

Dcnews.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *