BREAKING NEWS Este DEZASTRU: Un Drum Național s-a prăbușit! FOTO


Dezastru total pe un Drum Național. Furia naturii a distrus pur și simplu un Drum Național. Imaginile sunt de-a dreptul apocaliptice. Autoritățile au făcut public totul.

Furia naturii lovește din nou în România. După inundații, bifăm o nouă premieră nedorită care se putea solda cu pierderi de vieți omenești.

Dezastru total pe un Drum Național
Dezastru total pe un Drum Național. Drumul național 66A s-a prăbușit în zona Valea de Pești, din județul Hunedoara. Totul s-a datorat viiturii.

DRDP Timișoara a anunțat pe pagina de Facebook a instituției, că o secțiune de drum s-a prăbușit din cauza viiturii pe DN 66A, în zona Valea de Pești, județul Hunedoara. Drumarii anunță că sectorul închis circulației este cuprins între Valea de Brazi și Câmpu lui Neag.

Mai mult, DRDP a postat imagini șocante cu șoseaua prăbușită.

IGSU a anunțat suplimentarea forțelor și a tehnicii de intervenție în județul Hunedoara, aflat sub avertizare Cod roșu de inundații.

Potrivit IGSU, 14 motopompe de mică și mare capacitate, respectiv 2 bărci pneumatice sunt mobilizate din judeţele învecinate. Totodată, pentru eficientizarea misiunilor de răspuns, în județul Hunedoara sunt pregătite să intervină 3 elicoptere din cadrul Inspectoratului General de Aviație.

Mai multe gospodării și drumuri, printre care DN 66A, au fost inundate în județul Hunedoara, după revăsarea râului Jiul de Vest.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *