BREAKING NEWS! Este cutremur total în Europa. Sedință de URGENTA la care participa si Klaus Iohannis!!

Președintele Klaus Iohannis are parte de o ședință de urgență. Lucrurile au degenerat total în Europa. Este un adevărat cutremur. Marile puteri sunt obligate să intervină de urgență.

Probleme mari pentru președintele Klaus Iohannis. Este cutremur total în Europa. S-a convocat o ședință de urgență. Marile puteri sunt obligate să intervină în forță.

Iohannis, ședință de urgență
Ședință de urgență la care a fost chemat și președintele României, Klaus Iohannis. Liderii statelor Uniunii Europene şi ai instituţiilor comunitare se vor reuni miercuri, într-o sesiune extraordinară prin videoconferinţă, pentru a discuta despre situaţia din Belarus. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

„Voi convoca o întâlnire a membrilor Consiliului European, miercuri la ora 12.00, pentru a discuta despre situaţia din Belarus”, a anunţat Charles Michel prin Twitter.

Acesta nu s-a oprit aici. „Cetăţenii Belarusului au dreptul de a decide asupra propriului viitor şi de a-şi alege liber liderul. Violenţele împotriva protestatarilor sunt inacceptabile şi nu pot fi permise”, a afirmat Charles Michel.

Sursa: capital.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *