BREAKING NEWS Echipa lui Donald Trump contraatacă împotriva lui Joe Biden! Rudy Giuliani: ‘Înșelăciune masivă!’

Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, susține că se află în drum spre Philadelphia cu echipa juridică. El acuză o fraudă electorală masivă. Echipa de campania a lui Trump va susține o conferință de presă în Philadelphia.

„În drum spre Philadelphia cu echipa juridică. Înșelăciune masivă. Cu 550.000 de voturi, cu 75% numărate. Nu-i lăsăm pe hackerii democrați să le fure!”, a spus Rudy Giuliani pe contul său de Twitter.

Donald Trump se arată îngrijorat de modul în care a pierdut peste noapte unele state. Într-un mesaj postat pe internet el caracterizează situația drept „stranie”.

„Aseară conduceam, de multe ori solid, în multe state cheie, în aproape toate cazurile în care conducerea și controlul era al democratilor. Apoi, unul câte unul, au început să dispară magic pe măsură ce au fost numărate depozitele de voturi surpriză. FOARTE STRANIU, iar ‘sondatorii’ au greșit complet și istoric!”, a spus Donald Trump pe pagina sa de Twitter.

Stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.