BREAKING NEWS: Dupa CONDAMNAREA cu EXECUTARE, peste 2000 de oameni cer demisia lui Liviu Dragnea

Sute de oameni s-au adunat din nou, joi, în Piața Victoriei, manifestanții bucurându-se la momentul în care au aflat despre decizia de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Bombonica.

Actualizare – Peste 2.000 de oameni s-au adunat la această oră, în Piaţa Victoriei, cerând demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Între manifestanţi se află şi scriitorul Mircea Cărtărescu.

Piaţa este încercuită cu garduri, însă deocamdată sunt puţini jandarmi în jurul manifestanţilor.

Manifestanţii au fost lăsaţi să pună în funcţiune, pe o maşină cu platformă, o instalaţie cu sunet, de unde se aud ”Imnul golanilor” şi alte melodii ale lui Cristian Paţurcă din timpul manifestaţiilor din anul 1990. De asemenea, cei care doresc dintre manifestanţi vorbesc de la microfon.

Oamenii strigă mai ales ”Demisia”.

Peste 4000 de oameni au protestat, miercuri seară, în Piața Victoriei, unde au existat mai multe incidente între manifestanți și jandarmi.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infrac’iunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.