BREAKING NEWS Dronele medicale, soluția de ULTIMA ORA în pandemia de coronavirus

Dronele medicale vor fi pilotate de foști piloți de vânătoare ai Forțelor Aeriene Regale și ai Marinei Regale, care provin din cadrul companiei de instruire în domeniul pilotării aparatelor de zbor fără personal la bord Flyby Technology.

Foștii piloți militari au fost recrutați pentru a pilota dronele care transportă mostre Covid-19, kituri de testare și echipamente de protecție între spitalele din Marea Britanie, scrie Daily Star.

Serviciul de livrare cu drone va tăia din timpii morți ai curierilor, vor lua o presiune de pe umerii personalului NHS, vor reduce contactul fizic la minim și riscul transmiterii virusului.

Dronele medicale vor fi coordonate de piloții companiei Flyby Technology din York.

Coridoare aeriene sigure pentru drone
Apian, o entitate înființată de staff-ul NHS, ca parte din Programul de Antreprenoriat Clinic al NHS, dorește să creeze o rețea de coridoare aeriene sigure pentru dronele electirce, care vor naviga cu ajutorul sateliților.

Compania a fost fondată de doi medici și instalează elementele de infrastructură pentru ca dronele medicale să poată decola/ateriza de pe acoperișurile spitalelor, laboratoarelor, depozitelor.

Gandul.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *