Breaking News! Dragnea, așteptat cu CATUSELE la Reșița

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este așteptat la Reșița în cursul zilei de astăzi. Comunitatea #Rezist a declanșat un protest, huiduind liderii PSD și așteptându-l pe Dragnea cu cătușe.

Un nou protest a fost declanșat la Reșita, acolo unde este așteptat, astăzi, Liviu Dragnea.

Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din județul Timiș, stabilit de circa trei ani în Germania la Ladenburg și care acum vrea să candideze la alegerile europarlamentare 2019 a venit, la Reșita, în întâmpinarea lui Liviu Dragnea, cu o tavă cu cătușe, dar și cu o tavă cu rahat.

Aceasta este una dintre cele mai noi forme de protest implementate la București de membrii #Rezist și preluată și în restul orașelor. Constantin Troncotă, membru #Rezist, este susținător al protestatarului Cristian Mihai Dide.

Spiritele s-au încins, iar protestatarii cu care a venit Troncotă au început să se certe cu social-democrații care îl așteptau pe Liviu Dragnea. Protestatarii adresau injurii tuturor membrilor PSD care treceau pe lângă ei. Până la această oră, Liviu Dragnea nu a ajuns la Reșița.

Președintele Partidului Social Democrat din România și președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este, sâmbătă dimineață, la Reșița, pentru a asista la conferința județeană de alegeri a organizației PSD Caraș-Severin.

Conferinţa judeţeană a PSD, în cadrul căreia se va vota conducerea formaţiunii politice, începe la ora 11.00, are loc la Sala Lira din municipiul Reşiţa şi va fi urmată de o conferinţă de presă susţinută de Liviu Dragnea, informează DCNews.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.