Breaking news! Dragnea a dat marea LOVITURA în instanţă!

Veste mare pentru fostul şef al PSD, Liviu Dragnea. Ex social democratul a dat marea lovitură! A obţinut o mare victorie în instanţă. Judecătorii i-au dat dreptate. Avea dreptul la mai multe zile libere decât i-au fost acordate.

Liviu Dragnea a obţinut o victorie mare în instanţă. Fostului şef PSD i s-a admis plângerea făcută împotriva Pentienciarului Rahova, acolo unde execută pedeapsa din dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Dragnea, victorie în instanţă
Cei de la Judecătoria Sectorului 5 i-au admis, vineri, plângerea fostului șef al PSD Liviu Dragnea. Decizia a apărut aici, pe portalul instanţelor.

Dragnea s-a plâns instanței că direcțiunea penitenciarului nu ar fi acceptat dreptul acestuia la muncă timp de 49 de zile, zile care dacă ar fi fost acceptate el ar fi putut primi avizul de eliberare condiționată al comisiei în luna februarie.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Dragnea, un nou pas spre libertate
În urma deciziei instanței, lui Liviu Dragnea i se vor recunoaște cele aproape 50 de zile în care fostul lider PSD susține că ar fi vrut să muncească dar nu ar fi fost lăsat.

În luna aprilie, comisia de la nivelul Penitenciarului Rahova a stabilit că s-a s-au împlinit fracțiile din pedeapsă astfel că Liviu Dragnea poate fi eliberat condiționat cu acceptul instanțelor de judecată.

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat pe 27 aprilie
Liviu Dragnea ar putea ieşi din puşcărie marţi, pe 27 aprilie. Atunci, judecătorii ar putea da verdictul în cererea sa de eliberare condiţionată. Fostul şef PSD a fost condamnat definitiv în mai 2019 la 3,6 ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A executat aproape doi ani din pedeapsă.

Citiți și:  Irina Tănase ACUZA: A regizat Dragnea tot scandalul?

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!