Breaking news. DOLIU IMENS in lumea filmului. A MURIT UN ACTOR CELEBRU

Freddie Starr, unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori de comedie din toate timpurile, a murit la vârsta de 76 de ani. Comedianul și solistul trupei „The Midnighters” a fost găsit fără viață pe podeaua locuinței lui din Costa Del Sol de către îngrijitorul său.

Decesul marelui artist a fost confirmat de către managerului acestuia, pe pagina de Facebook a artistului. „ Sunt este managerul lui Freddie și vă scriu în numele lui doar pentru a comunica faptul că Freddie a murit. R.I.P a celui mai mare comedian al nostru de toate timpurile”, a spus o scurtă declarație pe Facebook, scrie The Guardian.

Autoritățile transmis că nu există probe care să indice că moartea lui Freddie Star s-a produs în condiții suspecte.

Freddie Starr, suferea de astm bronșic, iar în anul 2010, în urma unui atac de cord, acesta a fost supus unei operație de bypass. CU toate că anchetatorii nu au găsit probe suspecte cu privire la decesul artistului, este așteptat ca o autopsie să aibă loc vineri la Institutul de Medicină Legală din Malaga pentru a exclude posibilitatea ca moartea comedianului să fie rezultatul unei crime, potrivit rte.ie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *