Breaking news. DOLIU IMENS in lumea filmului. A MURIT UN ACTOR CELEBRU

Freddie Starr, unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori de comedie din toate timpurile, a murit la vârsta de 76 de ani. Comedianul și solistul trupei „The Midnighters” a fost găsit fără viață pe podeaua locuinței lui din Costa Del Sol de către îngrijitorul său.

Decesul marelui artist a fost confirmat de către managerului acestuia, pe pagina de Facebook a artistului. „ Sunt este managerul lui Freddie și vă scriu în numele lui doar pentru a comunica faptul că Freddie a murit. R.I.P a celui mai mare comedian al nostru de toate timpurile”, a spus o scurtă declarație pe Facebook, scrie The Guardian.

Autoritățile transmis că nu există probe care să indice că moartea lui Freddie Star s-a produs în condiții suspecte.

Freddie Starr, suferea de astm bronșic, iar în anul 2010, în urma unui atac de cord, acesta a fost supus unei operație de bypass. CU toate că anchetatorii nu au găsit probe suspecte cu privire la decesul artistului, este așteptat ca o autopsie să aibă loc vineri la Institutul de Medicină Legală din Malaga pentru a exclude posibilitatea ca moartea comedianului să fie rezultatul unei crime, potrivit rte.ie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/