BREAKING NEWS Doctor Adrian Marinescu: S-a descoperit MEDICAMENTUL care salveaza viata in cazurile GRAVE de COVID-19


Medicament revoluționar în lupta cu noul coronavirus. Dexametazona poate salva viețile pacienților infectați cu COVID-19. Tratamentul cu doze mici de steroizi reprezintă un progres major în lupta împotriva virusului.

Tratamentul e de folos pentru pacienții cu simptome grave, care sunt la terapie intensivă și sunt ventilați mecanic. Acest tratament e redus mortalitatea cu o cincime pentru pacienții care doar primeau oxigen. Aproximativ 19 din 20 de pacienți diagnosticați cu coronavirus, care au urmat tratamentul, s-au însănătoșit fără să ajungă la spital.

Acesta e medicamentul care poate salva viețile pacienților cu simptome grave de COVID-19

”Lucrurile trebuie gândite așa: trebuie să ne bazăm pe experiență. Infecțiile severe aveau ca tratament acest medicament. Și lucrurile astea nu le-am făcut doar noi, ci și americanii. Au fost rezultate și rezultate. Noi am folosit încă de la început această dexametazonă, în special la cazurile medii și severe.

E foarte important și vin datele care ne confirmă lucrurile reale. Medicamentul are rezultate reale.

Fac următoarea precizare, când utilizăm un tratament nou, noi trebuie să vedem dacă e sigur. Noi am vorbit mereu de medicamente care au dovedit deja rezultate, nu am folosit medicamente care să facă rău.

Când datele au arătat că nu au un beneficiu în rezultat, am renunțat la tratamentul respectiv. Ne-am bazat foarte mult pe exepriența nostră anterioară și pe infecțiile severe.

Medicamentul însă nu previne coronavirusul, de aceea trebuie să nu apelăm la automedicație.”, a spus doctorul Andrei Marinescu, pentru Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *