BREAKING NEWS Dincă, aproape linşat de oameni. Criminalul a fost adus în locul unde a răpit-o pe Alexandra

Revoltă pe traseul pe care este dus Gheorghe Dincă de anchetatori, care reconstituite răpirea Alexandrei Măceşanu. Criminalul din Caracal a fost aproape linşat de oameni, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

Gheorghe Dincă a fost adus la liceul „Mihai Viteazul” din Caracal pentru reconstituirea zilei în care a fost răpită Alexandra Măceșanu.

Pe traseu, el a fost apostrofat de oameni, cărora nu le vine să creadă că acele orori s-au petrecut la doi paşi de casele lor.

Bărbatul a mărturisit că, după ce a răpit-o, a dus-o pe fată acasă, unde a omorât-o, iar mai apoi i-a ars acesteia trupul în butoiul din curte.

El trebuie să prezinte în detaliu procurorilor ce s-a întâmplat în cazul fetei.

Avocatul familiei Luizei susţine ca reconstituirea nu va include și simularea arderii în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost adus, în această dimineață, în locuința sa din Caracal.

El va trebui să prezinte în detaliu procurorilor ce s-a întâmplat în cazul Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu. Cele două reconstituiri vor fi integral filmate şi au loc în casa ororilor unde presupusul criminal trebuie să indice întocmai paşii urmaţi.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *