“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

BREAKING NEWS! Decizie FARA PRECEDENT a unei mari companii mondiale. Unde s-a ajuns?!

boom comic pop art art print poster a G 8828534 0 2
Una dintre cele mai mari companii mondiale de produse de frumusețe a luat o decizie fără precedent. Compania a anunțat că va renunța la anumite cuvinte pe produsele sale.

L’Oreal, una dintre cele mai mari companii de produse de înfrumusețare, a anunțat că va renunța la cuvintele ”alb”, ”albire”, ”lumină” și ”luminare” de pe produsele sale. Decizia vine după protestele anti-rasism ce au avut loc în Statele Unite ale Americii dar și în alte țări din Europa. Protestele au avut loc după ce George Floyd a fost omorât de către un polițist din America.

“Grupul L’Oreal a decis să elimine cuvintele alb/albire și lumină/luminare de pe toate produsele sale pentru piele”, a declarat compania de produse cosmetice într-un comunicat, potrivit The Guardian.

Compania a luat această decizie după ce mai multe companii au fost criticate pentru produsele care albesc pielea, după creșterea globală a mișcării Black Lives Matter.

Ce alte companii au mai recurs la acest gest
Johnson & Johnson a declarat săptămâna trecută că va înceta vânzarea unor produse precum Neutrogena și Clean & Clear, promovate ca produse de albire a pielii în Asia și Orientul Mijlociu. Unilever din India și Bangladesh care au redenumit, pe plan local, cremele de piele “Fair and Lovely” , din același motiv.

Liderul Black Lives Matter acuzat de Donald Trump
„Este trădare, răzvrătire, revoltă!”, a transmis Donald Trump pe Twitter, referindu-se la afirmaţiile preşedintelui filialei din New York a BLM, Hawk Newsome.

Newsome declarase miercuri că „dacă această ţară nu ne oferă ceea ce ne dorim, vom reduce acest sistem la cenuşă şi îl vom înlocui”. „Aş putea vorbi la figurat sau literal, este o chestiune de interpretare”, a adăugat el. Ulterior, acesta a eschivat prin a spune că nu încurajează revoltele, dar că nici nu le condamnă.

De la declanşarea revoltelor, răspunsul oferit de preşedintele Donald Trump a fost unul cât se poate de clar, lansând pe Twitter sloganul „Lege şi ordine!”.

Într-o serie de postări joi, președintele a transmis că protestatarii din New York au făcut apel la „a-i prăji ca pe slănină” pe poliţişti. „Poliţia din New York este furioasă”, a scris Trump despre acest slogan.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.