BREAKING NEWS. DECIZIE de ULTIMA ORA in cazul lui Daniel Chitoiu dupa accidentul in care au fost ucisi doi oameni

Medicii de la Spitalul Floreasca și-au dat acordul ca Daniel Chițoiu să urmeze procedura pe care procurorii au decis să o aplice în cazul său. Fostul ministru al Finanțelor a fost implicat într-un accident care a avut loc joi în localitatea Cotmeana, sat Zamfirești din județul Argeș, rezultat cu decesul a două persoane.

Informații de ultimă oră în cazul accidentului produs de fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu. Procurorii au cerut medicilor de la Spitalul Floreasca diagnosticul pentru Chițoiu pentru a-l putea audia, după apariția imaginilor în care el mergea bine mersi după tragedie.

Medicii au aprobat audierea
Doctorii și-au dat aprobarea. Între timp, însă, victimele accidentului au fost conduse astăzi pe ultimul drum, la Pitești, informează realitatea.net.

Fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, a fost implicat într-un accident care a avut loc joi în localitatea Cotmeana, sat Zamfirești din județul Argeș.

Ciocnire frontală

Două persoane, soț și soție, au murit, în urma impactului dintre mașina condusă de un bărbat de 82 de ani și cea la volanul căruia se afla Daniel Chițoiu.

În urma ciocnirii frontale dintre două autoturisme, Daniel Chițoiu a surprins în timp ce mergea în apropierea unui polițist care făcea cercetarea la fața locului.

Declarația martorului

După doar câteva ore, fostul ministru a ajuns pe targă la Spitalul Județean Argeș, unde a fost internat. Ulterior, fostul ministru a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Un martor aflat la fața locului a fost filmat când spune că Daniel Chițoiu a fost cel care a pătruns pe contrasens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.