“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

BREAKING NEWS. DECIZIA Guvernului pentru toți românii din străinătate

nicolae ciuca

Decizia momentului pentru românii din străinătate. Anunțul a venit chiar acum de la Guvern. Premierul Nicolae Ciucă a dat toate detaliile în acest sens și a precizat ce beneficii vor avea acum aceste persoane.

Nicolae Ciucă vine cu vești bune pentru românii din diaspora care își doresc să se întoarcă în România. Este anunțul pe care foarte multe persoane îl așteptau. Potrivit ultimelor informații transmise de șeful executivului, fiecare minister va fi nevoit să afișeze pe site informații despre posibilitățile pe care le au românii din diaspora.

Sunt vizați românii care vor să revină acasă și care vor să acceseze fonduri europene, se arată într-o postare a Guvernului de pe pagina de Facebook. În acest sens, șeful Executivului subliniază faptul că Guvernul își dorește ca românii să fie bine informați despre oportunitățile și facilitățile pe care le vor avea odată cu accesarea fondurilor europene.

Noi beneficii pentru românii din diaspora
„Vom oferi românilor din diaspora date despre oportunitățile și facilitățile pe care le pot avea accesând fonduri europene și pentru a avea imaginea tuturor măsurilor luate la nivelul Guvernului României tuturor celor care doresc să se întoarcă acasă”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Șeful Executivului a mai adăugat că această decizie vine în urma unor discuții cu românii din afara granițelor, dar și cu mai mulți ambasadori, acest ajutor fiind unul necesar.

Astfel, conform noii decizii, de acum, pe pagina proprie de internet a fiecărui minister va exista o secțiune unde românii din diaspora vor putea accesa toate aste informații. Totodată, la nivelul ambasadelor și a consulatelor vor fi înființate puncte de contact în acest sens.

„După discuțiile pe care le-am avut atât românii din afara granițelor, cât și cu mai mulți ambasadori, ne dorim să venim în ajutorul lor. Am solicitat ca pe pagina proprie de internet a fiecărui minister să existe o secțiune unde vor putea fi accesate toate aceste informații, iar la nivelul ambasadelor și consulatelor să înființăm puncte de contact care să le fie destinate”, a mai transmis premierul.

Nicolae Ciucă promite că Guvernul va continua să aprobe soluții pentru un mediu social, dar și economic modern, car să fie orientat spre dezvoltare, motivându-i pe români să revină în țară astfel.

„Guvernul va continua să aprobe soluții pentru un mediu economic și social modern, orientat spre dezvoltare, care să-i motiveze pe românii din străinătate să revină acasă”, adaugă acesta.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.