BREAKING NEWS Cutremur la Mangalia. Se cere ANULAREA alegerilor dupa ce Mohammad Murad a fost retinut de politie

E cutremur la Mangalia după ce s-a întâmplat duminică, în ziua votului.

Mohammad Murad cere Biroului Electoral Central anularea alegerilor pentru municipiul Mangalia şi reluarea votului. Murad acuză faptul că rezultatul votului de duminică a fost viciat de o serie de evenimente care au influenţat intenţia de vot a celor din Mangalia. Potrivit unor surse, o cerere similară ar fi fost făcută şi de PSD, ALDE, PNȚCD, PMP, PER.

„Procesul electoral a fost viciat de un eveniment care m-a afectat electoral prin împiedicarea cetăţenilor care intenţionau să mă voteze la funcţia de primar prin mediatizarea excesivă şi trunchiată a unui eveniment în care nu am fost implicat dar care a fost prezentat drept mită electorală oferită de subsemnatul şi de reţinerea mea de către organele de urmărire penală”, scrie Mohammad Murad în solicitarea sa.

Citiți și:  Orban, acuzat de Mohammad Murad in scandalul mitei: „Este o comandă!”

„În consecinţă, prin prezenta cerere vă solicit să analizaţi probele anexate, coroborându-le cu situaţiile de fapt prezentate şi să dispuneţi (…) anularea alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia desfăşurate în data de 27 septembrie 2020 şi repetarea scrutinului într-un termen de cel mult două săptămâni”, a solicitat Mohammad Murad.

Dcnews.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile