BREAKING NEWS Culisele DEMISIEI lui Andi Manciu dela sefia GCS/ SURSE

Andi Manciu și-a anunțat, astăzi, demisia de la conducerea Grupului de Comunicare Strategică.

Surse Antena 3 spun că Andi Manciu este o victimă a luptei de putere din PNL dată între Ludovic Orban şi premierul Florin Cîțu.

Prim-ministrul i-ar fi spus să plece, altfel va fi demis. Astfel, Cîțu ar fi scăpat de un apropiat al lui Orban plasat în echipa sa.

Anunțul lui Andi Manciu
“M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate.

Citiți și:  Cîțu BATE cu pumnul în masă: ASTA nu accept sub nicio formă

Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final. Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe.

Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a scris Andi Manciu pe Facebook.

Citiți și:  Cîțu pregătește lovitura pentru Rafila. Este in joc certificatul COVID

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!