BREAKING NEWS. Cristina Țopescu A MURIT. Anuntul Politiei

Una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, Cristina Țopescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a murit duminică, la vârsta de 59 de ani, anunță Antena 3.

Din primele informații, Cristina Țopescu a murit în casa sa. Echipajul de la ambulanță nu a putut face nimic pentru a o salva, potrivit Observator. Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri la Prima TV timp de 12 ani. Jurnalista a decis să se despartă de postul de televiziune în luna aprilie 2013 an pentru a intra în PSD. Cristina Țopescu a fost prima șoție a lui Ștefan Bănică Jr.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Cioalcă, a declarat duminică seară, la Antena 3, după ce Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria casă:

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se realizeze expertiza medico-legală”

Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri la Prima TV timp de 12 ani.

LASA UN COMENTARIU