Breaking News: COVID trimite o undă de șoc în toată Europa. Anunț de ultimă oră

Emmanuel Macron a fost confirmat cu noul coronavirus în cursul zilei de astăzi în urma unui test PCR efectuat la debutul primelor simptome. Acesta va intra în izolare pentru o perioadă de șapte zile. Ce simptome prezintă și care este starea sa de sănătate.

Președintele francez Emmanuel Macron a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, a declarat în cursul zilei de joi președinția franceză.

Macron a făcut un test „imediat ce au apărut primele simptome” și se va izola timp de șapte zile, potrivit declarației. „El va continua să lucreze și să aibă grijă de activitățile sale la distanță”, se mai arată în documentul transmis.

„Președintele Republicii a fost diagnosticat pozitiv pentru COVID-19 astăzi”, se spune în declarație. Acest diagnostic a fost pus în urma unui test PCR efectuat la debutul primelor simptome.

Biroul său este, de asemenea, în curs de identificare a celor cu care ar fi putut avea contact, pentru a-i informa despre situație. În declarație nu sunt specificate simptomele pe care le prezintă președintele francez.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.