fbpx
JUSTITIE

Breaking News! Clotilde Armand este in stare de SOC! Procurorul a dat un verdict cu privire la alegerile de la Sectorul 1

turnulsfatului.ro Clotilde Armand 1000x600 1

Procurorul Sorin Iașinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, vine cu noi informații referitoare la dosarul privind alegerile locale din Sectorul 1 al Capitalei. Edilul de la Sectorul 1, Clotilde Armand, are mari probleme. S-au descoperit fraude la alegerile din 2020.

Breaking News! Procurorul a dat un verdict cu privire la alegerile de la Sectorul 1: Este vorba de o fraudă
Acesta a scos la iveală detalii care care nimeni nu se aștepta. Potrivit dezvăluirii prezentată de Antena 3, alegerile locale din Sectorul 1 au fost fraudate.

Procurorul Sorin Iaşinovschi spune că ”intrarea în sala unde se aflau sacii cu voturi trebuia făcută doar în anumite condiții. Da, la nivelul secțiilor de votare putem spune că este vorba de o fraudă”.

Mai mult decât atât, avocatul fostului primar al Sectorului 1 spune că deține informații că la anumite secții de votare nu a mai putut fi găsit niciun sac.

Procurorul nu poate să se pensioneze
Declarațiile făcute de procuror vin după ce acesta a solicitat pensionarea sa. Pe 18 mai, secția pentru procurori a CSM a suspendat cererea de eliberare a acestuia. Acest lucru s-a întâmplat din cauză că acesta este cercetat disciplinar de Inspecția Juridică.

Clotilde Armand, singura care știe numerele
După ce a câștigat alegerile locale la Sectorul 1, candidata USR-PLUS susținută și de PNL, actual primar, Clotilde Armand a declarat că Dan Tudorache, de la PSD, nu știe să numere.

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale.”, spunea aceasta.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.