Breaking news! Cine va putea fi testat de coronavirus. Sosesc 2 MILIOANE de TESTE din Coreed de Sud


În prezent, Compania Unifarm SA a încheiat un contract cadru cu un producător din Coreea de Sud pentru achiziția unui număr de 2 000 000 teste de diagnostic molecular ( Real Time PCR).

Săptămâna care urmează va fi livrată în depozitele companiei prima tranșă de 200 000 de teste.

Menționăm că, în această perioadă, Compania Unifarm SA face în permanență demersuri de a achiziționa, de la producători autorizați din întreaga lume, teste de diagnostic, alte dispozitive, dar și medicamente necesare pentru limitarea răspândirii COVID 19, pe care le distribuie unităților sanitare sau cabinetelor medicale, pe bază de comandă, spun cei de la Grupul de Comunicare Strategică.

Citiți și:  Val de reacții din România la anunțul interdicției de circulație de la orele 22.00: „Halucinant!”. „Merg la slujba de Înviere!”. Capsali: „O ȚARĂ SUGRUMATĂ DE NEBUNI”.

În momentul de față sunt testați toți cei care prezintă simptome care să ridice suspiciciuni că ar putea fi infectați cu coronavirus. Mai multe cadre medicale solicită să fie schimbate criteriile și să fie testați și ei întrucât ar fi putut veni în contact cu pacienți asimptomatici.

Sursa: capital.ro

83 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU