BREAKING NEWS: Bombă descoperită lângă o grădiniţă din Vaslui

Un proiectil exploziv a fost descoperit în apropierea unei grădiniţe din Vaslui, echipa pirotehnică deplasându-se pentru ridicarea sa.

Se cercetează şi se supraveghează zona de către autorităţi.

”Prin apelul unic de urgenţă 112, s-a anunţat descoperirea unui proiectil exploziv de 75 mm, din cel de-al Doilea Razboi Mondial, în Parcul Bloc 199, unde se fac modernizări”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

”Elementele de muniţie neutilizate şi abandonate încă reprezintă pericole de moarte. Acestea se pot găsi în cele mai diverse forme, oricum, în orice situaţie, găsirea acestor elemente de muniţie poate genera, în cazul nerespectării unor reguli de minimă siguranţă, efecte negative ce pot duce la pierderi de vieţi omeneşti şi pagube materiale majore”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

Aceştia precizează că, la găsirea unor obiecte metalice cilindrice sau de altă formă ce prezintă suspiciuni de a fi elemente de muniţie neexplodată (proiectile, bombe aruncător, bombe aviaţie, mine, grenade, cartuşe infanterie), cetăţenii trebuie să anunţe de urgenţă, să nu mişte de pe loc muniţiile descoperite neexplodate şi să nu le introducă în clădiri.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU