Breaking news. Băsescu șochează. Comentarii EXPLOZIVE la adresa lui Dăncilă

Traian Băsescu a comentat ultimele mișcări din PSD în perspectiva Congresului pentru alegerea noului președinte. El a făcut comentarii explozive la adresa lui Dăncilă

Traian Băsescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care o vede un adevărat lider de partid. Fostul preşedinte a comentat prestaţia premierului după condamnarea lui Dragnea.

„Viorica este ceea ce am intuit, este un om de partid, care ştie ce vrea. Dacă nu o să le pună Viorica pielea pe băţ, să nu îmi spuneți mie Băsescu. Nu mizez că va candida (la preşedinţie, n.r.), nu va candida, dar va pune ordine în PSD. Îi mai vedeți dezordonați? Când era Dragnea, își dădeau toți cu părerile.

Citiți și:  DEZVALUIRI SOCANTE: Traian Băsescu detonează BOMBA! Cine e în spatele partidului AUR? Nu e ceva românesc

Doamna Firea doar a respirat și a pus-o la colț de nu s-a văzut. Și pe ea, și pe unul, nu știu cum îl cheamă… Stănoiu, Stănescu… I-a pus la colț de nu s-au văzut. Ei, care voiau Congres, conducere interimară, colectivă… Le-a spus Viorica: ‘Ce colectiv, mă? Valea!’

Viorica este un om cu defectele lui, care nu vorbește atât de greu cât părea că ar vorbi când erau Dragnea în spatele ei și doamna Alexandrescu. Părerea mea este că Viorica știe ce vrea în partid. Femeia le-a spus că vrea să fie președintele acestui partid. ‘Vă place, bine, nu, la vale! Le-a spus-o scurt, deci are forță să se impuna.

Citiți și:  Traian Băsescu: Scenariu APOCALIPTIC pentru România

Pe Firea a trimis-o să omoare țânțarii, că este plin Bucureștiul de țânțari”, a afirmat Băsescu la Realitatea TV.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile