BREAKING NEWS. Avem dezbatere între Iohannis și Dăncilă?! Anunț de ultimă oră al șefei PSD

Anunț de ultimă oră al șefei PSD, Viorica Dăncilă. Fostul premier a făcut dezvăluiri șoc. A vorbit despre posibila dezbatere cu Klaus Iohannis. Dăncilă a devoalat mai multe discuții dintre staff-urile de campanie ale celor doi candidați.

În această duminică, șefa PSD, Viorica Dăncilă și președintele Klaus Iohannis se bat pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni, în turul al doilea al prezidențialelor. Dăncilă a devoalat la TVR că staff-ul ei de campanie a fost în negocieri cu cel a lui Klaus Iohannis, în ceea ce privește posibilitatea unei dezbateri.

„Staff-ul meu de campanie a luat legătura cu cel al lui Klaus Iohannis şi a subliniat necesitatea unei dezbateri. A acționat în mod corect. Au vorbit şi a spus că noi avem această deschidere, în orice zi, la orice oră, unde doreşte Klaus Iohannis pentru că este un respect pe care îl arătam romanilor. Am văzut decizia lui Klaus Iohannis care se teme de această dezbatere. Arată laşitatea unui preşedinte”, a declarat Viorica Dancilă, conform TVR.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

One thought on “BREAKING NEWS. Avem dezbatere între Iohannis și Dăncilă?! Anunț de ultimă oră al șefei PSD

  • 20 noiembrie 2019 la 23:02
    Permalink

    Femeia ” asta” tine cu orice chip sa -l forteze pe Presedinte sa faca ce vrea ea !

    Nu este vorba de frica. Presedintele are dreptul de a-si aleage strategia campaniei electorale .

    Răspunde

Lasa un comentariu