BREAKING NEWS: Atac criminal la Spitalul Săpoca Buzău! Peste zece victime RANITE şi DECEDATE

Un bărbat internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a atacat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, mai multi pacienţi din spital cu un stativ de perfuzie. Din primele date, reiese că patru victime au decedat.

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie. Bărbatul a avut un episod de psihoză și a lovit în mod repetat victimele cu stativul. Acestea din urmă au probleme psihice, în general demenţă, ceea ce le-a împiedicat să reacţioneze în momentul atacului.

Potrivit comisarului – şef Laurenţiu Pantazi, şeful IPJ Buzău, unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii. Din primele informaţii, ar fi vorba de patru morţi şi nouă răniţi grav, câteva victime având traumatisme cranio-cerebrale. Toţi răniţii sunt persoane de peste 60 de ani, una singură având sub această vârstă.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient.

Criminalul se află acum în custodia Poliţiei. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.