BREAKING NEWS Astazi si-a dat DEMISIA din Guvern!


Consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc, Sorin Constantinescu, și-a dat joi demisia din funcție.

„Astazi mi-am incetat activitatea de consilier la Guvernul Romaniei. Multumesc tutoror pentru sprijinul acordat si pentru efortul depus ! Sper ca am reusit sa pun si eu umarul la trecerea peste aceasta criza in conditii decente!”, a scris Sorin Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Dorința inițială a Guvernului Orban de a permite reluarea activității în sectorul jocurilor de noroc, dar în același timp de a menține închise bisericile a stârnit un val de indignare în rândul societății.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat la vremea respeectivă pe Ludovic Orban că a luat decizia deschiderii jocurilor de noroc pentru că este influențat de unul dintre consilierii principali. „A anunțat (Guvernul – n.red.) că se redeschid păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”, a spus liderul PSD la Antena 3.

Consilierul despre care vorbea Marcel Ciolacu este Sorin Constantinescu. Acesta are o carieră de aproape trei decenii în sectorul jocurilor de noroc, în funcții de antreprenor, manager, lider de asociație, cu specializări în combaterea spălării banilor, a fraudelor de acest tip și în studierea și prevenirea dependenței de jocuri de noroc. El a activat foarte intens de-a lungul acestor trei decenii, nu numai ca om de afaceri, ci mai ales ca expert în domeniu.

Sursa; stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.