BREAKING NEWS Anunţ din Guvern pentru persoanele peste 65 de ani!


Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, vine cu o informaţie excelentă pentru bătrânii din România, afectaţi puternic de restricţiile impuse de autorităţi după instituirea stării de urgenţă.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că are în analiză o relaxare a restricţiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar în care acestea pot merge la cumpărături va fi mutat mai de dimineaţă.

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11:00 -13:00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a spus Vela într-un videoclip pe Facebook în care a răspuns întrebărilor puse de cetăţeni.

El a adăugat că ia în calcul o nouă evaluare pentru un interval orar spre seară sau după-amiază pentru persoanele peste 65 de ani.

„Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramarea programului”, a precizat ministrul, scrie Agerpres.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Si cum vreti sa impuneti unor oameni liberi arestul la domiciliu ? Cu ce drept ne distrugeti voi viata – ne interziceti sa ne vedem copiii,nepotii,prietenii ? Cum veti fundamenta juridic incalcarea atator drepturi si libertati fundamentale ? Cine va da dreptul sa va bateti joc de noi ?! Se pot face recomandari – dar nu ne veti putea inchide in case sau reloca in nu stiu ce locatii – este o discriminare pe criteriul varstei pe care nu aveti nici un crept legitim s-o aplicati ! Nu suntem nici sinucigasi,nici inconstienti – asa cum am stiut sa ne crestem copiii si nepotii – asa stim sa facem ceea ce este bine pentru toata lumea – si in primul rand pentru noi – vom respecta regulile implicite din aceasta pandemie – DAR NE VREM LIBERTATEA INAPOI !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *