BREAKING NEWS America sub teroare. Proteste in flacari si lupte de strada cu politia. Echipa de reporteri CNN a fost ARESTATA, în timpul protestelor


Protestele izbucnite în Minneapolis și care s-au extins în mai multe state din SUA iau o amploare nebănuită. Echipa de reporteri a celor de la CNN a fost arestată.

CNN a făcut apel la poliție și la guvernatorul statului să fie eliberați cei trei jurnaliști.

În Minneapolis a ajuns Garda Națională, iar orașul este sub asediu. Protestul a depășit granițele statului și ia amploare în mai multe state americane.

Conform Digi 24, Garda Națională a Statelor Unite a fost desfășurată în Minneapolis, după două nopți consecutive de ciocniri violente între protestatari și autorități.

Totul se petrece după ce un suspect afro-american a fost ucis de un poliţist – deja încătuşat, George Floyd a fost sufocat după ce poliţistul s-a aşezat cu genunchiul pe gâtul lui.

Imaginile în care acesta îl imploră pe poliţist să-l lase să respire, fără ca acesta să slăbească presiunea, au cutremurat America, iar oraşul Minneapolis, unde a avut loc incidentul, a devenit scena unor proteste violente.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

348 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Bogdan Vlad
Bogdan Vlad
4 luni in urma cu

Atentie !

Antena 3, Antena 1, ProTV, Digi 24, Romania TV, B1 TV s.a.m.d.