BREAKING NEWS America sub teroare. Proteste in flacari si lupte de strada cu politia. Echipa de reporteri CNN a fost ARESTATA, în timpul protestelor


Protestele izbucnite în Minneapolis și care s-au extins în mai multe state din SUA iau o amploare nebănuită. Echipa de reporteri a celor de la CNN a fost arestată.

CNN a făcut apel la poliție și la guvernatorul statului să fie eliberați cei trei jurnaliști.

În Minneapolis a ajuns Garda Națională, iar orașul este sub asediu. Protestul a depășit granițele statului și ia amploare în mai multe state americane.

Conform Digi 24, Garda Națională a Statelor Unite a fost desfășurată în Minneapolis, după două nopți consecutive de ciocniri violente între protestatari și autorități.

Totul se petrece după ce un suspect afro-american a fost ucis de un poliţist – deja încătuşat, George Floyd a fost sufocat după ce poliţistul s-a aşezat cu genunchiul pe gâtul lui.

Imaginile în care acesta îl imploră pe poliţist să-l lase să respire, fără ca acesta să slăbească presiunea, au cutremurat America, iar oraşul Minneapolis, unde a avut loc incidentul, a devenit scena unor proteste violente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Atentie !

    Antena 3, Antena 1, ProTV, Digi 24, Romania TV, B1 TV s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *