BREAKING NEWS America sub teroare. Proteste in flacari si lupte de strada cu politia. Echipa de reporteri CNN a fost ARESTATA, în timpul protestelor


Protestele izbucnite în Minneapolis și care s-au extins în mai multe state din SUA iau o amploare nebănuită. Echipa de reporteri a celor de la CNN a fost arestată.

CNN a făcut apel la poliție și la guvernatorul statului să fie eliberați cei trei jurnaliști.

În Minneapolis a ajuns Garda Națională, iar orașul este sub asediu. Protestul a depășit granițele statului și ia amploare în mai multe state americane.

Conform Digi 24, Garda Națională a Statelor Unite a fost desfășurată în Minneapolis, după două nopți consecutive de ciocniri violente între protestatari și autorități.

Totul se petrece după ce un suspect afro-american a fost ucis de un poliţist – deja încătuşat, George Floyd a fost sufocat după ce poliţistul s-a aşezat cu genunchiul pe gâtul lui.

Imaginile în care acesta îl imploră pe poliţist să-l lase să respire, fără ca acesta să slăbească presiunea, au cutremurat America, iar oraşul Minneapolis, unde a avut loc incidentul, a devenit scena unor proteste violente.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Atentie !

    Antena 3, Antena 1, ProTV, Digi 24, Romania TV, B1 TV s.a.m.d.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *