“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

BREAKING NEWS: ALERTA in toata tara dupa ce PROFESORII anunta ca VOR BOICOTA simularea EVALUARII NATIONALE!

evaluare clasa 8 razvan chirita

Profesorii din România au declarat că sunt total nemulțumiți de modul în care grilele de salarizare au fost făcute și amenință cu grevă.

Profesorii vor boicota simulările la Evaluarea Națională, dar și la bacalaureat, deoarece sunt nemulțumiți de grilele de saalrizare.

„Va fi o formă de protest mult mai dură”, a spus Constantin Ionescu, lider FSLI (Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ).

Sindicatul Liber din Învăţământ (SLI) Satu Mare, afiliat Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, a decis deja că profesorii membrii de sindicat nu vor participa la simularea Evaluării Naţionale din zilele de 5-7 martie şi nici la simularea examenului de Bacalaureat din zilele de 19-22 martie. Informaţia a fost confirmată de Victor Oprea, preşedintele orgaizaţiei sătmărene.

Potrivit acestuia, după ce a consultat membrii de sindicat din organizaţie, „aproximativ 60% au semnat pentru DA, adică boicotarea simulării de evaluare naţională, iar 40% au semnat pentru NU”.

VEZI SI: CRIMA PASIONALA care a SOCAT Spitalul Județean Slatina: un infirmier A INJUNGHIAT de 10 ori o ASISTENTA apoi s-a SINUCIS – Detalii infioratoare

La nivel naţional, FSLI boicotează simulările în 1.079 de unităţi şcolare

“FSLI a trimis o notificare la Ministerul Educaţiei Naţionale prin care se anunţă acţiunile de boicotare a evaluărilor naţionale în perioada 5 – 7 martie”, a precizat Victor Oprea.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de faptul că grilele de salarizare pentru personalul din învăţământ, prevăzute de legea cadru nu au fost negociate, ci impuse. De asemenea, ei cer ca reîncadrarea personalului din învăţământ să se realizeze prin înmulţirea coeficienţilor de ierarhizare corespunzător fiecărei funcţii cu salariul minim brut pe ţară, scrie Realitatea.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.