BREAKING NEWS Alertă în toată România! Criminalul din Ilfov, liber pe străzi!

Alertă în toată România. Unul dintre cei mai periculoși criminali nu a fost prins. Ucigașul din Ilfov este liber și înarmat, iar oamenii legii încearcă să-i dea de urmă.

Crimă oribilă petrecută marti dimineață. O femeie din Măgurele a auzit două focuri de armă și, ulterior, a găsit în fața porții sale un bărbat inconștient. Echipajele de intervenție au constatat decesul bărbatului, iar procurorii efectuează cercetări. Autorul crimei este din Jilava și se află încă în libertate, fiind înarmat și periculos.

„În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care au constatat decesul bărbatului prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu