BREAKING NEWS Accident la Parlament. Motociclistul A MURIT. Era POLIȚIST la Rutieră și avea doar 30 de ani

Motociclistul avea 30 de ani și era polițist la Brigada Rutieră din București.

Un tânăr de doar 30 de ani a murit, astăzi, în accidentul din centrul Capitalei. Bărbatul, care se afla pe motocicletă, era polițist la Brigada Rutieră din București. El a fost resuscitat pe șosea, dar se pare că leziunile suferite în accident au fost foarte grave. A murit sub ochii colegilor săi. El se afla în timpul liber.

În accident au fost implicate motocicleta, o mașină și o bicicletă, conform Digi24. Șoferul se pare că are și el leziuni, iar biciclistul a scăpat nevătămat. Bicicleta, în schimb, s-a făcut praf, conform sursei citate.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Libertății. La fața locului, se fac cercetări, pentru a fi stabilit cu exactitate ce a dus la accidentul care s-a soldat cu moartea tânărului polițist. Sunt mai multe variante care se lansează deja: fie că motociclistul mergea pe o roată și când s-a făcut roșu la semafor a încercat să redreseze motocicleta, dar a intrat într-o mașină, fie că autoturismul l-a izbit în plin. Niciuna dintre variante nu poate fi confirmată înaintea cercetării la fața locului.

Indiferent de vinovăție, viața unui tânăr s-a stins brusc în acest accident.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!