BREAKING NEWS A început Marșul Mondial pentru Libertate

 

 

Al doilea marș mondial pentru Libertate din acest an a început sâmbătă, 15 mai 2021.  In Australia mii de adepți ai Libertății s-au adunat în capitala Melbourne unde, în ciuda ploii, manifestează în cinstea drepturilor cetățenești înnăscute. După primele discursuri, oamenii vor porni în marș prin cele mai aglomerate locuri ale orașului.

La ora 15:00 este așteptat la București cel mai mare miting pentru Libertate în Piața Universității, unde 3 mari organizații și-au dat mâna pentru a organiza împreună manifestația: Stare de Libertate, Calea Neamului și NEAMUNIT. După adunarea din Piața Universității, prietenii Libertății vor merge în Piața Victoriei, pentru a condamna împlinirea a 12 luni de stare de alertă (proaspăt prelungită), obligativitatea (din ce în ce mai evidentă) a vaccinării și odiosul proiect de lege al vânzării pământurilor către străini, într-o țară care de 10 ani e ținută departe de Spațiul Schengen, dar ale cărei pământuri trebuie „să se integreze” (a se citi: înstrăineze) pas cu pas, bucată cu bucată. Toate revendicările au fost enumerate în Proclamația pentru Libertate de la București.

Reamintim că la miezul nopții, o dată cu încetarea restricțiilor de deplasare nocturnă și de purtare a măștii în aer liber, zeci de tineri s-au adunat spontan în Piața Constituției din București pentru a sărbători sfârșitul politic al pandemiei.

Sursa: activenews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!