GENERAL

Breaking News. A fost ucis Maradona?!

Maradona 2 1024x612 1

Leopoldo Luque, medicul personal al fostului star al fotbalului mondial Diego Maradona, decedat în urmă cu patru zile, face obiectul unei anchete sub suspiciunea de ucidere involuntară.

Maradona a fost înmormântat joi seara, în cadrul unei ceremonii private, într-un cimitir din Buenos Aires, la capătul unei zile în care mii de oameni i-au adus un ultim omagiu.

S-au făcut multe speculații legate de modul în care a murit marele fotbalist, iar polițiștii din Buenos Aires încearcă să clarifice ce s-a întâmplat în ziua în care acesta a încetat din viață.

Poliţia a percheziţionat duminică biroul şi casa lui Leopoldo Luque în căutarea unor dovezi ale unei posibile neglijenţe profesionale, un malpraxis, potrivit imaginilor difuzate de televiziuni şi a surselor judiciare citate de agenţia argentiniană.

Starul fotbalului Diego Armando Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 ani, în urma unui stop cardiac suferit într-o locuinţă din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires, în care se recupera după operaţia recentă la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom subdural, scrie Agerpres.

Joi, Matias Morla, agentul, avocatul şi prietenul lui Diego Maradona, susţinea că ambulanţa a întârziat „mai mult de o jumătate de oră” până să ajungă la locuinţa fostului mare fotbalist argentinian.

„Aşa cum informează parchetul din San Isidro, este inexplicabil faptul că timp de 12 ore prietenul meu nu a avut parte nici de controlul personalului sanitar dedicat acestor scopuri. Ambulanţa a venit cu o întârziere de mai mult de o jumătate de oră, ceea ce a fost o idioţenie criminal”, a scris joi Morla pe Twitter.

„Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea şi voi cere ca aceste consecinţe să fie investigate până la capăt. Aşa cum mi-a spus Diego: «Eşti soldatul meu, acţionează fără milă»”, a adăugat el.

Pe de altă parte, la începutul lunii, la scurt timp după ce Diego Maradona fusese supus intervenţiei chirurgicale respective, Leopoldo Luque afirma că pacientul său „este lucid şi se simte mai bine”.

„Starea lui se îmbunătăţeşte în fiecare zi, iar recuperarea decurge incredibil”, spunea atunci medicul Luque.

Sursa: evz.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.