BREAKING NEWS. A fost prins criminalul poliţistului Cristian Amariei. Primele imagini cu TIGANUL Ionel Lepa în cătuşe (Video)

Criminalul poliţistului Cristian Amariei a fost prins, în această dimineaţă, la Remetea Mare, Timiş. Ionel Marcel Lepa a fost capturat în locuința unde, ieri, trupele speciale au descins și au găsit urme de sânge.

Interlopul fugar Marcel Ionel Lepa, care l-a împușcat mortal, duminică după-amiază, pe agentul Cristian Amariei, la recaş, a fost prins marți dimineața de către oamenii legii, în urma unei opreaţiuni spectaculoase.

Polițiștii au reușit capturarea asasinului în locuința prietenului său din Remetea Mare, acolo unde, ieri, trupele speciale au descins și au găsit urme de sânge.

Bărbatul ar fi fost luat prin surprindere de oamenii legii, motiv pentru care nu a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare.

Mai multe detalii + video aici: ULTIMA ORA. A fost prins TIGANUL CRIMINAL care a UCIS UN POLITIST in misiune langa Timisoara. Unde a fost incoltit Ionel Marcel Lepa. Foto si video

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.