BREAKING NEWS. A FOST PRINS autorul DUBLEI CRIME care a cutremurat Romania

Autorul dublei crime de la Vaslui, din Zorleni, în care o familie a fost ucisă în propria casă, a fost prins. Este vorba despre un recidivist eliberat condiţionat din puşcărie în luna martie.

Ucigaşul are mai multe condamnări pentru înşelăciune, furt şi tâlhărie. El a întrat în casa familiei în scopul jafului, dar cei doi bătrân l-au suprins, iar asta i-a costat pe amândoi viaţa. Apoi, criminalul a încercat să-i însceneze femeii vina, punându-i cuţitul în mână.

A fost prins autorul dublei crime din Vaslui. Este un recidivist eliberat condiţionat
Autorul dublei crime de la Vaslui, din Zorleni, a fost prins de poliţişti, fiind vorba despre un recidivist eliberat condiţionat în luna martie. Ucigaşul a furat o sumă mare de bani din casa bătrânilor, dar banii au fost recuperaţi aproape în totalitate.

„S-a dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a inculpatului C.G., reecidivist, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi violare de domiciliu, constând în aceea că a pătruns fără drept în curtea locuinţei victimelor C.N. şi C.E. din comuna Zorleni, judeţul Vaslui, soţi cu vârstele de 86 şi respectiv 82 de ani, pe care i-a ucis prin aplicarea unor lovituri de cuţit în zona gâtului, după care din locuinţa acestora a sustras o sumă importantă de bani”, informează Biroul de Presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tribunalului Vaslui.

O dublă crimă a avut loc la Vaslui, într-o casă din Zorleni. Două persoane, soţ şi soţie, au fost ucise, apoi făptaşul a încercat să aranjeze totul ca şi când femeia şi-ar fi ucis soţul.

Deşi la o primă vedere aşa ar fi părut, anchetatorii au descoperit anumite amănunte care nu se potriveau, mai ales că locuinţa celor doi era răvăşită, semn că cineva căutase ceva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.