BREAKING NEWS. SUA, scenariu TERIBIL pentru România. Specialistii romani, SEMNAL de ALARMĂ. „CUTREMURĂTOR”


Medicii Emilian Imbri și Carmen Dorobăț au transmis un mesaj îngrijorător după ce cercetătorii americani au transmis un scenariu teribil pentru România, în ceea ce privește pandemia de COVID-19.

Specialiștii din Statele Unite ale Americii au anunțat că în luna octombrie, România va ajunde la 10.000 de morți, din cauza infecției cu COVID-19. În acest context, medicii Emilian Imbri și Carmen Dorobăț au comentat. Iată ce au spus aceștia.

„Știrea este cutremurătoare, dar este plauzibilă din punct de vedere medical, ca urmare, vă spun acum, că trebuie să ne pregătim exact ca într-o gospodărie. Nu vine un val. Dacă așa va fi, înseamnă că numărul cazurilor va fi cu mult mai mare, dacă au ajuns la asemenea calcule. De regulă, specialiștii nu prea greșesc aceste calcule și atunci, va trebui să ne pregătim din punct de vedere uman și din punct de vedere material, material de protecție. Cetățenii trebuie să audă această informație, acum o văd și eu pentru prima dată, ar trebui să o audă, să o înțeleagă și în egală măsură să ne asculte și pe noi. Este logic să ne așteptăm”, a declarat Carmen Dorobăț, în direct la B1 TV.

Citiți și:  Breaking News! COVID-19 face prăpăd in Romania. Au EXPLODAT cazurile azi, 16 septembrie

Spitalul medicului Emilian Imbri se pregătește pentru ce-i mai rău

Medicul Emilian Imbri susține că și un medic din România a realizat niște calcule, în urma cărora rezultă că „undeva pe 14 august, Terapiile Intensive din România vor avea câteva mii de solicitanți și nu vor face față”.

„Eu am luat măsuri un pic forțate, în sensul că am trimis oamenii în concediu, acum, rapid, ca să încerc să refac forțele unor echipe care vor intra probavbil în iulie sau august, în cazul în care lucrurile se precipită. Mai mult nu putem face și așa sunt epuizați. Au muncit patru luni aproape, vă rog să mă crdeți, destul de greu și am preferat acum să ținem în spital un minim de echipaj și restul să se refacă”, a completat Emilian Imbri.

Citiți și:  Românii devin 'ciumații Europei'. Acuzatii violente la adresa Guvernului Orban

Sursa: dcnews.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

122 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile