BREAKING Modificare de ULTIMA ORA la Hotărârea de Guvern în privința stării de alertă

Se schimbă legea stării de alertă. Premierul Ludovic Orban a luat măsuri dure. I-a dat ordin lui Raed Arafat să facă modificări extrem de importante.

Modificare de ultimă oră la Hotărârea de Guvern în privința stării de alertă. Premierul Ludovic Orban a făcut public totul. S-a aflat ce schimbări se fac.

Se schimbă legea stării de alertă
Guvernul s-a întrunit, la Palatul Victoria, într-o ședință rapidă pentru prelungirea stării de alertă. Ludovic Orban i-a dat ordin lui Raed Arafat, după decizia CCR, să scoată din noua hotărâre de guvern prevederile referitoare la carantinare și izolare.

”Am avut grupul tehnico – științific și am motivat de ce trebuie prelungită starea de alertă și a măsurilor ce trebuie implementate. Proiectul a fost aprobat în cadrul CNSU. Nu e nicio restricție nouă, păstrăm aceleași măsuri”, a spus Arafat, care a primit un ordin clar de la premier.

„Până se aprobă legea, va trebuie să scoatem carantinarea și izolarea și să o reintroducem imediat după”, a spus premierul, iar Arafat a venit imediat cu răspunsul.

„Am scos-o”, a anunțat Arafat.

Ludovic Orban a explicat de ce dorește această schimbare. „Prefer să așteptăm votarea legii, promulgarea ei, publicarea în Monitorul Oficial și să face o ședință de guvern pentru a reintroduce în anexa 3 izolarea și carantinarea.”, a spus Orban.

Capital.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *