BREAKING Modificare de ULTIMA ORA la Hotărârea de Guvern în privința stării de alertă

Se schimbă legea stării de alertă. Premierul Ludovic Orban a luat măsuri dure. I-a dat ordin lui Raed Arafat să facă modificări extrem de importante.

Modificare de ultimă oră la Hotărârea de Guvern în privința stării de alertă. Premierul Ludovic Orban a făcut public totul. S-a aflat ce schimbări se fac.

Se schimbă legea stării de alertă
Guvernul s-a întrunit, la Palatul Victoria, într-o ședință rapidă pentru prelungirea stării de alertă. Ludovic Orban i-a dat ordin lui Raed Arafat, după decizia CCR, să scoată din noua hotărâre de guvern prevederile referitoare la carantinare și izolare.

”Am avut grupul tehnico – științific și am motivat de ce trebuie prelungită starea de alertă și a măsurilor ce trebuie implementate. Proiectul a fost aprobat în cadrul CNSU. Nu e nicio restricție nouă, păstrăm aceleași măsuri”, a spus Arafat, care a primit un ordin clar de la premier.

„Până se aprobă legea, va trebuie să scoatem carantinarea și izolarea și să o reintroducem imediat după”, a spus premierul, iar Arafat a venit imediat cu răspunsul.

„Am scos-o”, a anunțat Arafat.

Ludovic Orban a explicat de ce dorește această schimbare. „Prefer să așteptăm votarea legii, promulgarea ei, publicarea în Monitorul Oficial și să face o ședință de guvern pentru a reintroduce în anexa 3 izolarea și carantinarea.”, a spus Orban.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *