Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

BREAKING Mită de 100.000 de euro la vama

breakingnews
Doi agenți de la Poliția de Frontieră Oradea au fost aduși la audieri chiar de la frontieră.

Direcția Generală Anticorupție îi acuză pe cei doi agenți de poliție că luau șpăgi consistente de la persoanele care se întorceau în România, și trebuiau să intre în carantină.

Surse judiciare au precizat, pentru EvZ, că cei doi lucrau contra unor onorari importante, cuprinse între 500 și 1000 de euro. Planul pus la cale de cei doi polițiști era ca cei care se întorceau acasă să fie declarați în acte, drept șoferi de tir, caz în care cei în cauză nu trebuiau să intre în carantină. Există informații care atestă faptul că cei doi polițiști au adunat aproximativ 100.000 de euro de la începutul stării de urgență.

Cei de la Direcția Generală Anticorupție susțin că în momentul în care cei doi subofițeri erau de serviciu, era mare înghesuială la ghereta lor, în sensul că acolo se plăteau șpăgile și locul unde se falsificau actele. Așa se face că foarte multe persoane care trebuiau plasate în carantină obligatorie, și care ar fi putut să fie infectate cu noul coronavirus, au fost lăsate să plece la domiciliile lor unde au intrat în izolarea de trei zile, impusă șoferilor de tir.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.