MEDICAL

BREAKING Ministrul de la Sanatate „schimbă foaia”. Incep CONTROALELE!

vlad voiculescu 1

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că regulile din centrele de vaccinare se vor schimba și că vor exista controale.

Vlad Voiculescu anunță controale intense la centrele de vaccinare din România.

Decizia ministrului Sănătății din România vine în contextul în care campania de vaccinare nu decurge așa cum „ar fi trebuit”.

Chiar de la începutul campaniei au existat probleme mari cu platforma pe care românii se putea înscrie. Aceasta se bloca frecvent, din cauza fluxului mare de oameni doritori de o programare.

De asemenea, un alt motiv major pentru care s-a ajuns aici este nerespectarea ordinii. Foarte mulți cetățeni reușesc să „sară rândul” și să „se bage în fața” altora.

Acest lucru dă peste cap schema de vaccinare pusă la punct de Guvern.

Controale la centrele de vaccinare

„Știm că unii au sărit peste rând.

În momentul acesta avem mai puține doze de vaccin Covid-19 decât am avea nevoie. E necesar ca autoritățile să nu rămână pasive la inechități.

În principiu și în practică trebuie să îi protejăm pe cei vulnerabile.

Se vor face echipe de control MS-DSP pentru a vedea cum stau lucrurile în fapt la centrele de vaccinare. România nu poate să fie un sat fără câini”, a anunțat ministrul Sănătății.

Vor exista sancțiuni pentru cei ce nu respectă regulile
În același timp, Vlad Voiculescu anunță că a luat deja legătura cu premierul Florin Cîțu în ceea ce privește această problemă.

În curând vor fi introduse mai multe sancțiuni și avertismente disciplinare pentru cei ce nu respectă regulile stabilite.

„Am vorbit cu premierul pentru introducerea de sancțiuni, dacă strategia de vaccinare nu este respectată la centre. În acest moment putem să îi asigurăm de avertismente disciplinare, în curând vom putea vor de sancțiuni.

Vulnerabilități: 30% din vaccinări sunt în afara platformei de vaccinare. Sunt oameni care merg în centre sau centre care nu sunt bine informatizate. Faptul că oamenii nu se programează în platformă și merg direct la centru reprezintă o vulnerabilitate pe care i-am semnalat-o dr Gheorghiță care trebuie remediată cât mai rapid. 30% este mult”, a mai spus Voiculescu, conform Antena3.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.