Breaking MEDICAMENTUL care ar putea înlocui vaccinul anti-COVID!

Un celebru medic român vine cu vești importante despre tratamentele pentru coronavirus. Potrivit lui, vaccinul anti-COVID ar putea fi înlocuit de acest medicament care s-a dovedit a fi foarte sigur.

Medicamentul care ar putea înlocui vaccinul anti-COVID. Medicul român Ion Alexie, aflat în Statele Unite ale Americii, a explicat că un medicament ar putea lua locul vaccinului anti-COVID. Mai precis este vorba despre ivermectină.

Medicul care l-a tratat pe Michael Jackson a precizat că acest medicament a fost deja folosit în tratarea pacienților cu noul coronavirus din SUA.

Ion Alexie subliniază că ivermectina s-a dovedit a fi un medicament foarte sigur. Mai mult decât atât, are efecte secundare minime.

„Este un medicament destul de bun și foarte sigur. Are efecte secundare minime, se folosește în toată lumea. Se poate folosi înainte de expunere sau după ce o persoană a fost infectată.”, spune medicul Ion Alexie în emisiunea AlephNews.

Acesta a mai precizat că tatăl lui a avut simptomele specifice coronavirusului și că, după ce a luat ivermectină, acestea au trecut.

Medicamentul care ar putea înlocui vaccinul anti-COVID. Mulți români nu vor să se vaccineze
Medicul român a precizat că tendinţa este ca toată lumea să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Totuși, există și oameni cărora le este frică de vaccin.

Potrivit lui Ion Alexie cei care nu se vor vaccina se vor infecta și vor împrăștia boala.

„Problema este că mulţi nu vor să se vaccineze. Acești oameni se vor infecta și vor împrăștia boala și pandemia nu se va termina dacă nu sunt 80% dintre persoane imune.

Eu îi înțeleg pe oameni că le este frică, dar mulți în România nu vor să se vaccineze.”, mai spune medicul.

Ion Alexie a precizat că agreează cu oamenii care nu vor să se vaccineze, însă aceștia trebuie să conștientizeze că sunt tineri și că trebuie să se gândească și la părinți.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.