BREAKING Lista neagră din Guvern: Dăncilă negociază o remaniere-fulger / SURSE

Premierul Viorica Dăncilă vrea să facă imediat după Congresul PSD o remaniere extinsă, au relatat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO, subiectul fiind pe agenda ședinței informale de la Neptun.

‘Dăncilă vrea remaniere imediat după Congres’, spun sursele citate. Sorina Pintea și Eugen Teodorovici sunt printre singurii miniștri din echipa aleasă pe vremea lui Dragnea care au locul asigurat pe mai departe, mai zic surse din PSD.

După moțiunea de cenzură, vestea remanierii extinse a provocat agitație printre miniștri și membrii Executivului nu știau dacă vor continua pe post sau e cazul să-și programeze concedii pentru că vor pleca din Guvern.

În PSD se vehiculează deja o ‘listă neagră’ cu ministerele unde sunt cele mai mari șanse să apară schimbări:

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Turism
Transporturi
Agricultură
Comunicații
Interne
Educație
Externe (ALDE)
Energie (ALDE)
La Interne, o variantă vehiculată în partid este senatorul Daniel Butunoi. La Agricultură – fratele lui Paul Stănescu. Ar putea reveni în Guvern și Mihai Fifor, mai zic sursele citate.

Unii lideri PSD ar vrea restructurare a Guvernului, cu un cabinet mai suplu și reducerea numărului de ministere, dar momentan Dăncilă nu agreează o asemenea idee.

La ALDE este o problemă în sensul în care nu se face remaniere fără acordul lui Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, urmează ca PSD să-și aleagă doi noi vicepremieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.