BREAKING La Moscova spitalele au intrat în „stare de urgenţă”. Ambuteiaj cu zeci de ambulante


Zeci de ambulanțe au fost văzute stând ore întregi la coadă la unele spitale din zona capitalei Rusiei, Moscova. Unitățile medicale au intrat în „stare de urgență” datorită fluxului mare de pacienți, informează Daily Mail.

Cel puțin 45 de ambulanțe au fost filmate într-un uriaș ambuteiaj ce s-a întins pe 15 ore, la Centrul Clinic Federal de Înalte Tehnologii Medicale din Khimki, regiunea Moscova.

Potrivit sursei citate, ambulanțele erau în mare parte cu pacienți ce prezentau simptome de infectare cu noul coronavirus.

„Acesta este spitalul și aceea este coada de ambulanțe. Doar gândiți-va la asta, fiecare pacient trebuie să fie primit. Și durează 20 de minute pentru fiecare pacient. Atât de multe ambulanțe…. Acesta este sfârșitul”, a declarat un localnic care a filmat ambuteiajul, potrivit Daily Mail.

O situație similară a fost raportată și la Spitalul Numărul 3 pentru Veterani din districtul Losinoostrovskoy.

Autoritățile de la Kremlin au transmis, în cursul zilei de sâmbătă, că numărul mare de pacienți cu Covid-19 începe să pună presiune pe spitalele din Moscova.

130 de morţi în Rusia, de la izbucnirea epidemiei
În acest moment, în Rusia, au fost confirmate 15,770 cazuri de coronavirus, iar bilanțul morților a ajuns la 130.

Capitala Federației Ruse dar și alte regiuni sunt în regim special de izolare de aproape două săptămâni, în încercarea de a încetini răspândirea virusului, dar cu toate acestea unitățile medicale sunt la limita capacității de operare.

„Situația din Moscova și Sankt Petersburg, dar mai ales în Moscova, este tensionată deoarece numărul de oameni bolnavi crește”, a declarat Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, pentru televiziunea de stat.

„Este un flux uriaș de pacienți. Vedem spitale din Moscova în care se muncește extrem de intens, eroic, într-un regim de urgență”, a mai spus oficialul.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *