BREAKING Kovesi da MAREA LOVITURA in Europa! Detalii de ultima ora

Vești bune pentru Laura Codruța Kovesi de la Bruxelles. Parlamentul European păstrează intacte șansele fostei șefe a DNA de a deveni procuror-şef european.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan a postat joi un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că Laura Codruța Kovesi este singurul candidat al Parlamentului European pentru funcția de procuror-şef european.

Pentru stabilirea viitorului șef al Parchetului European, Parlamentul de la Bruxelles trebuie să negocieze cu Consiliul care îl susține pe francezul Jean-Francois Bohnert. Iar Mureșan a prezentat în postarea sa echipa de negociatori:

”Tocmai s-a decis echipa de negociatori ai Parlamentului European pentru poziţia de procuror-şef european. Aceştia sunt: Monika Hohlmeier, preşedinta Comisiei de control bugetar (CONT), PPE, Germania, Juan Fernando Lopez Aguilar, preşedintele Comisiei pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE), S&D, Spania şi Maite Pagazaurtundua, vicepreşedintele Comisiei pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE), Renew, Spania”, a scris el pe internet.

”Aceştia vor negocia în numele Parlamentului European cu reprezentanţii Consiliului. Mandatul lor este simplu și clar: Laura Codruţa Kövesi este candidatul Parlamentului European pentru funcţia de procuror-şef european. Este singurul candidat al Parlamentului şi este singura persoana pe care Parlamentului European o va accepta în poziţia de procuror-şef european”, a adăugat europarlamentarul român.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *