Breaking Kovesi a răbufnit în instanță. DEZVALUIRI-BOMBA

Laura Codruța Kovesi, fost șef al DNA și viitor procuror șef al Uniunii Europene, a apărut în fața instanței de judecată, unde a făcut ample declarații. Kovesi a răbufnit pe marginea desarelor în care este pusă sub acuzare.

Codruța Kovesi a răbufnit în instanță. Fostul procuror șef al DNA a dat excplicații în ceea ce privește dosarele în care este implicată. Ea spus că vrea să rămână procuror și că acuzele aduse de Inspecția Judiciară nu sunt fondate.

“Am respectat decizia CCR, am răspuns la toate solicitările, ca răspunsurile mele nu au plăcut nu înseamnă că n-am răspuns. N-am refuzat sa furnizez informațiile pe care le am, dar dacă nu am probe, dacă printr-o decizie definitiva într-un dosar penal s-a constatat ca nu s-a întâmplat nimic, din nimic nu pot sa fac nicio precizare. Decizia CCR se referă la prezentare sau obligație alternativa de a pune la dispoziție alte informație, probe. N-am regăsit nicăieri obligația de a ma prezenta prevazuta singular, ci cu obligație alternativă.”, a declara Kovesi, potrivit stiripesurse.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.