Breaking Iohannis, intervenție în forță. Lovitură cumplită pentru Dancila in SCANDALUL MOMENTULUI

La doar o zi după congresul PSD, în care a fost aleasă președinte al partidului, Viorica Dăncilă primește o lovitură cumplită de la Iohannis, care are o intervenție în forță în scandalul momentului.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat alături de artiştii care protestează din cauza „tăierii drastice a bugetelor instituţiilor de cultură”, afirmând că acest domeniu a fost pus „la coadă”.

„Sunt alături de artiştii care protestează din cauza tăierii drastice a bugetelor instituţiilor de cultură. În loc să ne bucurăm de această resursă inestimabilă, suntem chemaţi să apărăm cultura română de la faliment. Dezastrul din cultură a fost provocat de acest Guvern al incompetenţei, prin bugetul ruşinii naţionale, construit pe cifre false. Cultura a fost pusă acum la coadă, ca multe alte obiective majore ale românilor”, a scris Iohannis pe Facebook.

Citiți și:  Iohannis pornește robinetul cu bani în România. A semnat decretul DE URGENTA!

El a precizat că artiştii reprezintă moştenirea culturală a ţării.

„Artiştii şi instituţiile de cultură au nevoie de solidaritatea noastră. Ei servesc şi reprezintă moştenirea noastră culturală”, a adăugat şeful statului.

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Daniel Breaz, a declarat că va trimite corpul de control la Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB). El a menţionat că a cerut şi managerului TNB să cheltuiască cu responsabilitate banii şi să se gândească de cinci ori când semnează un contract dacă într-adevăr „banii publici merită să fie risipiţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.