INTERNATIONALSTIRI

BREAKING | Gloată de 20.000 de migranți înarmați atacă frontiera Croației pentru a se deplasa în UE, avertizează un oficial

efax

Frontiera bosniacă-croată se află sub atacuri continue ale unei gloate armate de peste 20.000 de migranți, spune un oficial Kronen Zeitung din Austria.

Granița de la Velika-Kladusa se află la doar 224 de kilometri de Austria, iar peste 20.000 de migranți speră să o rupă pentru a se deplasa în Europa Centrală, afirmă experții.

glay

Potrivit acestuia, aproape toți migranții „sunt înarmați”, așa cum „aproape toți au un cuțit”. „Croații încearcă într-adevăr să se descurce singuri. De asemenea, au poziționat forțe speciale la graniță ”, spune expertul.

Aproape că nu există femei și copii din grup, 95% sunt bărbați și un polițist de frontieră a fost înjunghiat deja.

„Majoritatea provin din Pakistan. Și sunt mulți iranieni, algerieni și marocani. Scopul lor nu este Austria ”, a adăugat oficialul.

Potrivit acestuia, migranții vor să meargă în Germania sau într-una din țările scandinave.

„Majoritatea tinerilor au carduri de credit preplătite furnizate de Înalta Comisie a Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) și Fondul Internațional de Urgență pentru Copii (UNICEF) al Națiunilor Unite”, adaugă oficialul.

Vezi: STARE DE ALERTA IN GRECIA: Armata turcă rupe gardul de la graniță pentru a facilita trecerea migranților / VIDEO

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.