GENERAL

BREAKING Forțele rusești din Transnistria au fost aduse în stare de alertă maximă de luptă

MCZoYXNoPTBmZGI0YzBhZjE5MTE1YTUyNjdjMTQwNTUzN2E2MzUz.thumb

Oficiali ai serviciilor de informații ucrainene au raportat că au văzut indicii că forțele rusești din Transnistria au fost aduse în stare de alertă maximă de luptă, iar nivelul de pregătire al armatei transnistrene este, de asemenea, crescut, informează Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Pe teritoriul Transnistriei din Republica Moldova, unitățile forțelor operative rusești au fost plasate în stare deplină de pregătire de luptă – Statul Major al Forțelor Armate Ucrainene.

Blocuri de beton sunt instalate la intrarea în Tiraspol, capitala de facto a autoproclamatei republici transnistrene.

Și armata moldovenească a fost plasată în stare de “alertă” în regiunile de frontieră cu Transnistria, iar la punctele de control se desfășoară măsuri de securitate și patrule suplimentare, iar forțele moldovenești sunt, de asemenea, dislocate în infrastructura critică/sensibilă din întreaga țară.

Sursa: stiripesurse.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.